Női erogén zónák érzéketlensége

Egyre több nő fordul hozzám azzal a panasszal, hogy az erogén zónáik, különös tekintettel a mellbimbó, semmilyen érzékenységet nem mutat kényeztetésre, nem nyújt gyönyört. A kényeztetésük szinte nevetségesnek tűnik már nekik is szex közben. Kiemelten igaz ez a mellplasztikázott hölgyekre.

Az érzéketlenségen sokat kell dolgozni, de megfelelő hozzáállással munkával, megszüntethető. Ebben is hihetetlen sokat segít a yoni masszázs terápia , és azt elősegíti az alábbi gyakorlatsor rendszeres, napi szintű végzése:

1. Körülmények: Nyugodt, csendes, meleg hely, esetleg relaxációs zene, sok idő

2. Feküdj le, nyugodj meg, fordulj befele, adj időt magadnak “jelen lenni”, csak magaddal törődni.

3. Lassan kezdj el figyelni a légzésedre, orron be és ki…Minden lélegzetvétel legyen mély, egészen a hasig. Figyeld meg, ahogy a levegő áramlik a testedben. Figyeld meg, ahogy a végtagjaid ellazulnak.

4. Nagyon finoman, lassan, az előbbi állapotot fenntartva kezd el cirógatni magad…először a hasadon, mellkasodon, melleden, végül a külső yoni területén.

Fontos: ne akarj orgazmust elérni. A cél a pillanat élvezete. Figyelj magadra, adj időt magadnak, élvezd a saját érintésedet, ahogy lassan átráz tőle a hideg.

5. Miután végigmentél a tested főbb erogén zónáin, kezdd el egyszerre ingerelni a csiklód és azt az erogén zónád, amelynek az érzékenységét fokozni kívánod. Majd kicsit később hagyd abba a csiklód ingerlését, csak az erogén zóna érintését folytasd.

6. Utána figyelj az egész testedre újra…próbáld meg elfogadni, hogy a tested szexuális energiákkal van tele..próbáld meg érezni őket, ahogy felélednek az érintésedtől. Képzeld el, ahogy áramlanak Benned az érintésed mentén. Érezd a borzongást és vizualizáld fehér fény  formájában. Terjeszd szét az energiát az egész testedben a tudatottal és érintéseddel.

Ennyi az egész. Csináld sokszor, és egyre érzékenyebb leszel az érintésedre.

A lényeg, még egyszer:

1. Fordulj befelé, csak magaddal foglalkozz. Megérdemled.

2. Szeresd és tiszteld magad.

3. Türelmes legyél, ne orgazmust akarj. A pillanatos, Nőiességed élvezd.

Ha elakadsz, keress meg:)

Sok sikert:)

 

Leave a comment