A Szeretkezés 5 szabálya

Igyekszem összefoglalni az 5 főszabályát a „tantrikus” együttlétnek. Szeretném kihangsúlyozni, hogy a tantrikus szó alatt semmi vallásos, elvont dolgot nem értek, csak nem találok rá megfelelő modern szót. Használhatnám a szeretkezés szót is, csupa nagybetűvel.

Nem megyek bele a részletekbe. Még.…A legtöbb egészen biztosan mindenkinek ismerős lesz, annak ellenére, hogy kevesen veszik igazán komolyan.

  • Szánj rá időt.

A tantrikus együttlét minimum kettő órát igényel. Zavartalanul. Én szeretem a rövid, spontán együttléteket is néha, de ez nem arról szól. Erre készülni kell, időt biztosítani, de megéri.

  • Tanulj meg ellazulni.

Talán ez a legfontosabb. Enélkül lehetetlen. Ellazulni egyáltalán nem könnyű, ez már önmagában is egy módosult tudatállapot, ami külön posztot érdemel. A meditációs készséged fejleszd, hihetetlen sokat dob az egészen, egyszerűen nélkülözhetetlen, hogy a férfi megtanulja uralni a szexualitását.

dreamstime_xs_20560620.jpg

  • Tanulj meg masszírozni.

A szeretkezést optimális esetben az én módszerem szerint egy nagy tantra-yoni masszázs előzi meg. Segíti az ellazulást, izgató, a szexuális energiákat felébreszti, intim hangulatot ébreszt, ez egy nagyon komoly és igényes módja az előjátéknak. Segít megismerni önmagad.

Erről több külön posztot tervezek, személyes workshopot pároknak, és hölgyek akár személyesen is megtapasztalhatják nálunk a tantra masszázst. (természetesen szeretkezés nélkül)

  • Tudatosság fejlesztése

Képesnek kell lenned maximálisan figyelned magadra és a partnered minden rezdülésére – egyszerre. Képesnek kell lenned nem csak a nemi szervedre koncentrálni, hanem megfigyelni az egész tested, a légzésed…Itt kezdődik a koncentráció a szexuális energiádra. Meg kell tanulnod, hogy nem csak a nemi szerved szeretkezik, hanem az egész lényed. Ez most még elvont…De majd kifejtem.:)

  • Anatómiai ismeretek

Úgy érzem ez magáért beszél:)

Mára ennyi, az egyes pontokat ki fogom fejteni.

 

Szólj hozzá!

Leave a comment